« Tilbake

UiO søker rådgiver for målrettet forskningsformidling

07/10/2021
00:00 - 00:00

Vi har for tiden en ledig stilling som rådgiver med hovedansvar for formidling og kommunikasjon tilknyttet det nyopprettede Senteret for spesialpedagogisk forskning og inkludering (SpedAims). Senteret er finansiert av Norges Forskningsråd, i første omgang for en 5 års periode. Senteret er underlagt Institutt for spesialpedagogikk, Universitetet i Oslo. Hovedformålet til senteret er å utvikle kvaliteten på forskning om spesialpedagogikk og inkludering, og å formidle forskning av høy kvalitet til praksisfeltet, brukerorganisasjoner, beslutningstakere og allmenheten.

SpedAims har høye ambisjoner både når det gjelder forskning og formidling. Vi søker en person som kan bidra til å realisere disse ambisjonene gjennom å arbeide målrettet med forskningsformidling, både rettet mot et eksternt publikum og med intern kommunikasjon i senteret, og mellom Institutt for spesialpedagogikk og de fire partnerorganisasjonene; Universitetet i Stavanger, Universitetet i Agder, Nord Universitetet og Universitetet i Bergen.

Vi søker etter en person med entusiasme for og forståelse av forskning, god skriftlig formuleringsevne og erfaring med publisering og kommunikasjon via sosiale medier.

Stillingen vil inngå i det administrative forskningsteamet på Instituttet, og vil samarbeide tett med tilsvarende administrativ ressurs ansatt ved Universitetet i Stavanger. Stillingen er ledig for snarlig oppstart. Stillingen er fast på ekstern finansiering.

Les mer om stillingen og søk her innen 7. oktober 2021.

Kart utilgjengelig

Ingen NARMA nett-påmelding for dette arrangementet.

« Tilbake