« Tilbake

Ledig stilling som forskningsrådgiver eksternfinansiering ved UiT

07/06/2021 - 27/06/2021
00:00 - 23:59

Vil du jobbe for medisinsk og helsevitenskaplig forskning og har god erfaring med søknader og ekstern finansiering? Da søker vi deg som medarbeider i vår seksjon på Det helsevitenskapelige fakultet! Vi som allerede er her ønsker deg velkommen til et spennende og godt arbeidsmiljø.

Prosjektkontoret ved Seksjon for forskning, utdanning og formidling (FUF), skal styrke sine tjenester rettet mot eksternfinansiering med en fast stilling som seniorrådgiver innenfor søknadsstøtte. Arbeidssted er Tromsø og stillingen har snarlig tiltredelse.

Prosjektkontoret består av en faggruppe på 13 medarbeidere som arbeider tett sammen med de vitenskapelig ansatte, institutt- og fakultetsledelsen, og har ansvar for den administrative støtten til eksternfinansiert aktivitet. I dette inngår rundt 200 søknader årlig til Forskningsrådet, EU eller andre finansieringskilde og forvaltning av nærmere fire hundre prosjekter. Fakultetet har en målsetning om økt ekstern finansiering og denne stillingen er et viktig ledd i å nå dette målet.

Søknadsfrist: 27. juni 2021

Les mer om stilling og søk her.

Kart utilgjengelig

Ingen NARMA nett-påmelding for dette arrangementet.

« Tilbake