« Tilbake

Forskerutdanningskonferansen 2020 den 31.8-1.9, påmelding innen 19.6

31/08/2020 - 01/09/2020
00:00 - 23:59

Godtfolk!

Forskerutdanningskonferansen 2020 er nå åpen for påmelding.

Vi ber om at du formidler dette videre til er alle som arbeider med forskerutdanningsrelaterte problemstillinger, både administrativt og faglig, ved din institusjon. Årets tema er også av særlig interesse for de biblioteksansatte som jobber med forskerstøtte.

Tema i år er åpen forskning og forskerutdanningene: Overgangen til åpen forskning setter nye krav til hvordan forskning utføres, formidles, finansieres og evalueres. Hva betyr dette skiftet for forskerutdanningene? Er det behov for ny forståelse av utdanningenes innhold og rammer? Hvordan vil åpen forskning påvirke unge forskeres karriereløp?

Det kommer mange dyktige folk fra inn- og utland som skal foredra, samtale og lede workshoper om særs viktige og spennende temaer. Blant annet kommer Johannes Waage Løvhaug for å snakke om implementeringen av Forskningsrådets policy for åpen forskning og det blir premiere og workshop i Open Science Toolbox, dataplanlegging, RRI og mye, mye mer.

I år er det Høgskolen i Innlandet som er vertskap for konferansen og vi ser fram til å møtes fysisk på Hamar – med én meters avstand i lokalene.

Frist for påmelding er den 19. juni. For mer informasjon om program og påmelding, se våre nettsider inn.no/konferanser/forskerutdanningskonferansen-2020.

 

Velkommen!

Kart utilgjengelig

Ingen NARMA nett-påmelding for dette arrangementet.

« Tilbake