Ledig stilling: Rådgiver Forskningsadministrativ avdeling (vikariat) – BI Handelshøyskolen

BIs forskningsadministrasjon er sentralisert og organisert i Fag- og forskningslinjen, som ledes av prorektor for Fag- og forskning.

En av våre rådgivere i Forskningsadministrativ avdeling skal ut i fødselspermisjon, og vi søker nå etter en vikar i perioden mai 2019 til og med juni 2020 med god kompetanse og erfaring innen ekstern forskningsfinansiering og forskningsadministrativt relatert arbeid.

Mål og ansvarsområder for vikariatet:
Bidra til å utvikle en proaktiv forskningsadministrativ avdeling med faglig god kompetanse innen forskningsstrategi og forskningsadministrasjon. Bidra i utvikling, tilrettelegging og kvalitetssikring av administrative prosesser knyttet til avdelingens ansvarsområde, fokus på støtte til BIs faglig ansatte og deres forskningsaktiviteter i tett samarbeid med instituttene. Arbeidet vil innebære tett samarbeid med BIs faglige.

Arbeidsoppgaver:

  • Støtte til BIs faglige ansatte i forbindelse med eksternfinansierte forskningssøknader
  • Være en pådriver, rådgiver og administrativ støtte i planlegging, utarbeidelse og kvalitetssikring av prosjektsøknader
  • Bistå i kontraktsforhandlinger og oppstartsfasen for nye eksternfinansierte forskningsprosjekter, samt ved drift av pågående prosjekter
  • Gi råd vedrørende databehandling i forskningsprosjekter
  • Administrativ støtte til BIs forskningssentre
  • Øvrige forskningsadministrative oppgaver vil tillegges stillingen

For mer informasjon om kvalifikasjonskrav etc se her.

Søknadsfrist: 17.03.19